Diari La Veu del País Valencià
Rotund èxit del primer dia de vaga als menjadors de Ford Espanya

RedactaVeu / Almussafes

El Comité d’empresa de Sodexo exigeix que Ford participe a la taula de negociació, atés que és la responsable subsidiària de l’actual situació i la iniciació de l’expedient, i per tant, qui ha de prendre decisions respecte als continguts de les negociacions, cercant i proposant solucions que no passen per l’única via de l’acomiadament.

A més, el President del Comité, Julio García assenyala que des de l’inici del tancament el passat dia 25 de setembre, els treballadors que van decidir començar aquesta mesura de protesta, estan sent sotmesos a pressions a través d’actuacions absolutament immorals.

“A les nits, quan fa fred, encenen l’aire condicionat a màxima potència, i pel dia, com fa calor, posen la calefacció al màxim. També fan sonar les sirenes cada mitja hora a les nits, per a evitar que puguem agafar el son” –comenta García.

Recordem, que en paral·lel a la vaga convocada pel Comité, els membres del mateix van decidir realitzar un tancament indefinit a les instal·lacions de la factoria Ford, com a mesura de pressió i protesta davant el fet d’haver d’acomiadar a més de 60% de la plantilla “per un caprici de Ford” – segons comenten des del Comité.

Comparteix

Icona de pantalla completa