Diari La Veu del País Valencià
Rajoy i Fabra “obsessionats en faltar al respecte als ciutadans”

RedactaVeu / València

El sotssecretari i portaveu del PSPV, Francesc Romeu, ha destacat que “Rajoy a Espanya i Fabra al País Valencià semblen obsessionats per faltar al respecte a la ciutadania”.

Així, ha apuntat que “ara anuncien uns pressupostos de més retallada i incertesa i els presenten com els de la recuperació, que únicament notaran ells, però no la ciutadania, que segueix sense expectatives i sense un futur clar”.

Per aquest motiu, i davant el que considera “una estafa” de pressupostos, Romeu ha destacat que els socialistes “unirem esforços de tota l’organització per a denunciar les mentides i falsedats, al mateix temps que exigirem el que ens correspon als valencians, tant en matèria de finançament com en les inversions en infraestructures i inversió social”.

En aquest sentit, ha incidit que “no tolerarem que Rajoy, davant la inoperància de Fabra, torne a deixar el País Valencià en els últims nivells d’inversió” i ha posat l’accent que “denunciarem les mentides i els incompliments, al mateix temps que exigirem en tots els àmbits institucionals les inversions justes que reconeguen i ajuden a l’impuls del nostre potencial: per a crear ocupació, per a millorar el teixit productiu, per a garantir els serveis públics i avançar amb seguretat”.

De fet, per al portaveu del PSPV, el PP “és un llast, que sempre mira cap a un altre costat, però mai a favor dels interessos valencians”, per la qual cosa “els socialistes denunciarem i exigirem, tant en els pressupostos de l’Estat com en aquells que Fabra presente per a la Comunitat, perquè no tolerarem cap burla ni el desistiment del PP”.ç

Comparteix

Icona de pantalla completa