EU exigeix la devolució dels 2,7 milions del Centre de Convencions de Castelló

Marina Albiol: “Ens trobem davant un autèntic saqueig de les arques públiques perpetrat pel Consell del Partit Popular”
30 setembre 2013 01:00h
RedactaVeu / Castelló

Marina Albiol justifica la seua demanda: “No podem regalar els diners per res, el Centre de Convencions mai es construirà, aquests diners han de retornar a les arques públiques immediatament. Calatrava no pot quedar-se els 2,7 milions que va rebre”.

La parlamentària reclama que si no és possible fer retornar els diners a l'arquitecte estrella del Partit Popular, “llavors algú haurà d'assumir responsabilitats polítiques de forma immediata”, i afegeix, “i no només això, haurà de retornar els diners de la seua butxaca”.

La diputada afirma que ens trobem davant un autèntic saqueig de les arques públiques perpetrat pel Consell del Partit Popular durant els anys de la bombolla immobiliària, “la despesa no importava, el calaix no tenia fons, només així es pot entendre un projecte tan irreal i irresponsable com el del Centre de Convencions, però hi ha més, la Ciudad de las Lenguas, la seu de la VIU, l'Aeroport de Castelló i un llarg etcètera”.

Albiol finalitza: “Mentre els serveis públics eren gradualment despullats d'inversions públiques, el PP es dedicava a desviar aquests fons a projectes faraònics sense cap futur, però que han afegit una bona quantitat de diners al compte dels amics del Partit Popular per no res”.

next