Diari La Veu del País Valencià
Castellano: No he de donar explicacions absolutament a ningú
Europa Press / València

El conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, ha assenyalat aquest dilluns, en ser preguntat per les fotos en les quals apareix de caça amb el director general de l’empresa Avialsa, que en la seua vida privada fa el que creu que ha de fer i no ha de donar explicacions “absolutament a ningú”.

Castellano ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació, abans de comparéixer a la Comissió de Governació i Administració Local de Les Corts, en ser preguntat per les fotografies que publica el diari Levante-EMV en les quals el conseller apareix de caça amb el director de l’empresa Avialsa t-35, a la qual la Generalitat va adjudicar un contracte d’extinció d’incendis forestals.

“He donat totes les explicacions que he hagut de donar com faig sempre i seguiré donant-les, però em permetran que no perda ni un minut de temps amb aquells que sols entenen la política com un aldarull i com una desqualificació i un insult”, ha respost.

Així, el conseller ha ressaltat que la seua “responsabilitat” és “no perdre el temps” i, per tant, “no vaig a perdre ni un minut més”. “Jo sempre he donat explicacions i donaré les explicacions que faça falta, però no li seguiré el joc absolutament a ningú”, ha indicat Castellano, qui ha afegit: “sent defraudar-los”.

Serafín Castellano, després de ser preguntat en quantes ocasions ha estat de caça amb l’empresari, ha insistit que no “perdré ni un minut de temps”. “En la meua vida privada faig el que crec que he de fer i no he de donar explicacions absolutament a ningú”, ha ressaltat.

El titular de Governació i Justícia ha comparegut aquest dilluns a la Comissió de Governació i Administració Local de Les Corts, a petició pròpia i del grup socialista, per a informar sobre el balanç de la campanya de prevenció i extinció d’incendis forestals, així com per a explicar la gestió a l’incendi d’Aiora (Vall de Cofrents) declarat al juliol.

Comparteix

Icona de pantalla completa