Diari La Veu del País Valencià
Al Tall diu adéu a les comarques del sud en un concert a Teulada-Moraira

RedactaVeu / Teulada-Moraira.

El mític grup valencià Al Tall oferirà el pròxim 9 d’octubre des del Auditori Teulada Moraira el seu últim concert en les comarques del sud, un concert de comiat als seus 38 anys de carrera musical en el qual repassaran alguns dels temes més emblemàtics.

Amb aquest concert, l’Auditori Teulada Moraira tanca els actes del 9 d’octubre i vol fer-ho posant un fermall d’or amb una gran actuació, on els assistents podran gaudir de la música en directe dels seus membres Vicent Torrent, Manolo Miralles, Jordi Reig i Maribel Crespo, en un concert antològic on Al Tall s’acomiada amb satisfacció i nostàlgia.

A més, en l’escenari els acompanyaran membres de la Colla de Dolçainers i Tabaleters ‘El Falçó’ de Teulada per a interpretar algunes peces musicals conjuntament.

Per a l’alcalde, Antoni Joan Bertomeu, comptar l’Auditori amb aquesta actuació “és una gran satisfacció, ja que Al Tall s’acomiada de tots els veïns alacantins, on hem volgut que totes les persones puguen acudir oferint descomptes especials per a aquelles persones aturades”.

Bertomeu ha animat a tots els ciutadans i veïns de la comarca que acudisquen el pròxim 9 d’octubre al penúltim concert d’aquest grup de música valencià i celebrar tots la festivitat del País Valencià.

Cal destacar que aquest grup valencià va actuar a Teulada fa molts anys i tornen a un nou espai per a acomiadar-se dels escenaris, i millor que aquesta infraestructura cultural referent en tota la comarca.

Les entrades es poden adquirir a través d’Instant Tiquets, taquilla Auditori, Ajuntament de Teulada i Espai La Senieta Moraira.

Comparteix

Icona de pantalla completa