Diari La Veu del País Valencià
“El vassallatge del president a Carlos Fabra és intolerable”
RedactaVeu / València

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha assenyalat que la mostra pública de suport del president de la Generalitat a Carlos Fabra, a poques hores que comence el judici contra ell, “demostra que ni el mateix president ni el PP han pogut desfer-se encara del seu vassallatge a Carlos Fabra. El suport públic a un multiimputat per corrupció fa que Alberto Fabra quede presoner de les seues paraules davant una més que possible sentència condemnatòria”.

Albiol assegura que amb aquest gest d’Alberto Fabra, “es constata com ens ha pres el pèl a tots els ciutadans amb la seua famosa línia roja contra la corrupció. Perquè ni aquesta és roja, ni existeix definitivament tal línia. Carlos Fabra és el paradigma dels casos de corrupció i mostrar-li ahir el seu suport públic és dinamitar del tot qualsevol intent de fer-nos creure que aquest govern i aquest president volen virar la seua actitud front a la corrupció”.

La parlamentària d’esquerres, a més, afirma que Carlos Fabra “té molt ben agarrat al president i al PP. I per a mostra un botó. Alberto Fabra no és capaç de fer seua la figura freudiana de “matar al pare”. Pesa massa el lligam amb Carlos Fabra, siga del tipus que siga aquest”, subratlla.

Comparteix

Icona de pantalla completa