Diari La Veu del País Valencià
Borriana acull aquest diumenge la Gala de la Música Valenciana
RedactaVeu / Borriana

L’esdeveniment, que serà conduït pel borrianenc Vicent Blasco, inclourà un concert a càrrec de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, dirigida pel seu titular Rafa Garrigós García.

Enguany la Federació reconeixerà la labor de persones i entitats a favor de la música a través de set categories: investigació o producció musical; creació musical; trajectòria acadèmica; gestió de societats musicals; participació federal; dedicació a la societat musical; i, finalment, institució o empresa pública o privada.

És la tercera ocasió en el qual la Gala de la Música Valenciana ix de la ciutat de València i la primera que visita les comarques del nord. En 2011 l’esdeveniment es va celebrar a l’Auditori de Rafelbunyol i l’any passat a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA).

Tant l’Ajuntament de Borriana com l’Agrupació Filharmònica Borrianenca s’han bolcat en l’organització d’aquesta Gala que compta amb la col·laboració, a més de la Conselleria de Governació, Culturarts, el Ministeri de Cultura i el projecte europeu Sòcrates.

Veure convocatòria.

Veure programa de mà.

Comparteix

Icona de pantalla completa