Diari La Veu del País Valencià
Dénia acull la I Escola Sindical sota el lema ‘Hi ha alternatives, podem’
RedactaVeu / Dénia

‘Hi ha alternatives, podem’. Aquest és el lema de la I Escola Sindical de la Intersindical Valenciana. “No és casual. És tota una declaració de principis contrària a les declaracions i actuacions de la Troica, els governs espanyol i valencià i les patronals”, asseguren.

Les actuals polítiques que dicten els organismes internacionals i que apliquen, sense contradir-les, els governs europeus no són les úniques possibles ni necessàries per a la majoria de la població. Tot el contrari, hi ha alternatives que beneficiarien al 99% de la població, és a dir, a les treballadores i treballadores, les dones, les persones nouvingudes, els joves, les pensionistes, les dependents i, fins i tot, les xicotetes i mitjanes empreses. “Però no és això el que volen els organismes internacionals ni els nostres governants, sinó augmentar els seus beneficis a costa del nostre treball i de la nostra vida. Per això han posat en marxa un paquet de reformes que ens estan portant a l’empobriment”.

Front tot açò, Intersindical Valenciana considera que cal plantar cara i generar un moviment social unitari, el més ample possible, que siga capaç de capgirar la situació. En aquest context, tindrà lloc la I Escola Sindical de la Intersindical Valenciana. Una escola sindical de formació que considerem important i necessària en aquests moments tan complicats.

“Aquesta no és una activitat formativa més, pretén ser alguna cosa més un espai de reflexió, debat, formació i convivència per enfortir, entre totes i tots, la nostra acció sindical, el nostre treball, la defensa de les treballadores i treballadors i del nostre país”, expliquen els organitzadors.

L’Escola Sindical tindrà lloc aquest cap de setmana a Dénia.

Comparteix

Icona de pantalla completa