Diari La Veu del País Valencià
Denuncien el suïcidi d’un soci afectat per una estafa hipotecària
EFE / València

Segons assegura l’associació en un comunicat, el difunt tenia interposades accions penals contra un prestador, i havia sol·licitat davant el Jutjat de Primera Instància la suspensió de l’execució hipotecària que se seguia sobre el seu habitatge familiar.

ADEVIF afirma que Javier “no va poder resistir el drama personal i familiar que estava patint, com a víctima de l’afany de lucre desmesurat d’individus sense escrúpols”.

L’associació considera que l’Estat espanyol ha anat avançant en la sensibilitat social, l’atenció dels mitjans i les mesures legals respecte a les hipoteques bancàries, “mentre que en el sector del capital suposadament privat no existeix cap control real”.

ADEVIF fa una crida a les autoritats administratives, els organismes de control, la Policia, el Ministeri Fiscal i els jutges perquè “prenguen consciència” de l’abast d’aquest problema de “les trames organitzades d’estafes financeres”.

L’associació denuncia així mateix que “existeixen xarxes delictives, amb persones perfectament identificades, que vénen operant des de fa anys amb total impunitat i deixant moltes víctimes en el camí”.

Comparteix

Icona de pantalla completa