Diari La Veu del País Valencià
Tres nous sismes a l’escala Richter des de la mitjanit
Europa Press / Vinaròs

La xifra contrasta amb els 14 sismes que es van arribar a registrar a la matinada de dissabte, mentre que diumenge ja es van reduir a quatre. Així, aquest dilluns se’n comptabilitzen tres, el primer d’ells a les 3.24 hores amb una intensitat d’1,8, mentre que la intensitat del segon i el tercer, que s’han produït a les 6.07 i a les 7.47 hores, amb una intensitat d’1,6 en l’esmentada escala.

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, es reuneix aquest dilluns amb el ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, per abordar la situació del jaciment submarí de gas Castor, situat davant de la costa de Vinaròs i que podria estar relacionat amb els nombrosos moviments sísmics detectats a la zona.

De moment, segueix actiu per part de la Conselleria de Governació el Pla Sísmic Fase 0 Seguiment-Informació a Vinaròs, Benicarló i Peníscola, que implica la comunicació constant entre els consistoris implicats amb el Consorci Provincial de Bombers, subdelegació del Govern, CICU i Policia Autonòmica.

Comparteix

Icona de pantalla completa