EFE / Benicarló

Aquesta veïna de Benicarló, Mónika Salvador, afectada en el seu municipi pels sismes que es registren a la zona en l’últim mes, va iniciar la setmana passada una campanya en internet per a demanar al Ministeri d’Indústria “el tancament definitiu del projecte Castor i el desmantellament de la plataforma”.

La petició, allotjada en Change.org, continua aconseguint suports ràpidament i ha superat les 30.000 signatures al llarg del cap de setmana.

Mónika Salvador està convençuda que els sismes estan relacionats amb el magatzem i explica en internet que els seus veïns viuen amb “la por constant en el cos que en qualsevol moment el sòl torne a tremolar”.

El departament de comunicació del destinatari, el ministeri d’Indústria, rep periòdicament un correu electrònic informant de les noves signatures de suport aconseguides per la campanya.

“La petició iniciada per Mónika està recaptant suports ràpidament, ja que divendres passat va acabar el dia amb prop de 4.000 signatures i al llarg del cap de setmana n’ha aconseguit altres 25.000 addicionals”, ha afirmat Francisco Polo, director de Change.org a l’Estat.

“Aquest és precisament l’objectiu de Change.org, que qualsevol persona, en qualsevol lloc, puga iniciar una campanya sobre els temes que més li interessen”, ha afegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa