Diari La Veu del País Valencià
El PPCV s’alia amb el blaverisme més ranci

EFE / RedactaVeu / València.

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha presentat el Manifest del PPCV amb motiu del 9 d’Octubre en defensa dels senyals d’identitat dels valencians, en el qual els populars defensen un “valencianisme integrador, basat en l’orgull de ser i sentir-se valencians”.

El manifest ha sigut llegit per dos militants sense càrrec al partit: Vicent Esteve i Lourdes Gilet. A l’acte no han assistit ni el vicepresident José Ciscar ni el president de la Diputació de València, Alfonso Rus.

Segons ha explicat el secretari general del PPCV, Serafín Castellano, el manifest reivindica també un finançament just i les infraestructures necessàries per al desenvolupament econòmic i social del País Valencià.

El secretari general del PPCV ha realitzat aquestes declaracions després de l’acte de presentació del Manifest, en el qual s’ha fet una lectura del mateix. Hi han assistit representants del PPCV, militants i membres de la societat civil valenciana.

Castellano ha indicat que en el PPCV “tenim molt clar el que som, el que sentim, el que volem per a aquesta terra i els motius pels quals ens sentim orgullosos”.

“Eixe és el nostre full de ruta -ha continuat el dirigent del PPCV- la defensa de les qüestions que preocupen als valencians, eixa és la nostra agenda, la que ens marquen els ciutadans d’aquesta terra”.

Ha agregat que aquest Manifest, que es suma a la campanya engegada pel PPCV amb motiu del 9 d’Octubre, #somValencians, “és un document que reflecteix clarament el valencianisme polític que defensa el PPCV, un valencianisme integrador que es basa en la reafirmació de la nostra pròpia identitat i en l’autoestima de ser i sentir-nos valencians, dins d’una Espanya diversa i plural”.

Castellano ha explicat que el document subratlla el paper del PPCV en la “consolidació de l’autogovern dels valencians” i l’aposta dels populars per un “valencianisme útil, del segle XXI, que entén que des de l’ordre Constitucional i la lleialtat a Espanya es pot defensar amb convicció i força el que ens pertany”.

En aquest sentit, ha assenyalat que el document “arreplega les principals reivindicacions del PPCV com és un finançament just, l’aigua o les infraestructures necessàries per al nostre futur, com és el Corredor Mediterrani i, sobretot, prioritza l’educació, la sanitat i les polítiques socials”.

Finalment, Castellano ha subratllat que tal com reflecteix el Manifest, “després d’haver realitzat els ajustos necessaris per a eixir de la crisi, ara arriba el moment de seguir treballant més que mai perquè la Comunitat continue progressant i creixent, amb la seguretat que estem en el camí correcte”.

#SomValencians

Comparteix

Icona de pantalla completa