Diari La Veu del País Valencià
Major dotació per a regenerar el litoral de les comarques del nord
RedactaVeu / Madrid

El diputat de Compromís-Equo Joan Baldoví ha registrat una pregunta escrita al Congrés dels Diputats per tal de conéixer els motius pels quals el Govern Central continua sense dotar de fons necessaris el litoral de les comarques del nord i així afavorir els processos de regeneració i recuperació d’aquest.

Baldoví ha preguntat per “la mancança d’inversió per a poder realitzar les actuacions que porten anys reivindicant localitats com Benicarló, o per lluitar contra la regressió de la costa, com les localitats de Vinaròs, Peníscola, Almassora, Xilxes, Moncofa o Benicàssim”.

“Si un milió d’euros els sembla suficient, dels quals 300.000 mil euros són per lluitar contra la regressió costera, a nosaltres ens sembla una broma de mal gust”, ha declarat el diputat de Compromís.

“Ens agradaria conèixer quines actuacions hi ha previstes al litoral castellonenc i així saber quines es podran realitzar i quines no; aquesta manca d’inversió a més afectarà al desenvolupament del turisme i, per tant, a la recuperació econòmica, ja que les localitats afectades tenen aquesta font d’ingressos en un percentatge molt important”, ha remarcat Joan Baldoví.

Per a finalitzar, el diputat de Compromís ha volgut deixar clar que “amb aquesta ridícula dotació per al litoral a més de posar en perill el medi ambient i de rebot l’atractiu turístic, es continua amb el greuge patit pels valencians pel que fa a inversions” i les ha comparades amb les realitzades en altres zones de l’Estat espanyol.

Comparteix

Icona de pantalla completa