Diari La Veu del País Valencià
‘Pollos Planes’ entra a Catalunya i obri tendes a Badalona i Barcelona
EFE / Barcelona

L’empresa valenciana ‘Pollos Planes’ obrirà a l’octubre dues noves tendes a Badalona i a Barcelona, en una expansió que suposa la seua entrada a Catalunya i aconseguir els 133 establiments.

Hui dia 9 obrirà la tenda de Badalona, situada al barri de la Salut i amb una superfície de 140 metres quadrats, i a la fi de mes ho farà a Barcelona amb una tenda de 100 metres, i donarà ocupació a tres persones per establiment, ha informat l’empresa en un comunicat.

‘Pollos Planes’ té presència tant a les comarques del nord, com centrals i del sud del País Valencià i ocupa a unes 500 persones. Serveix derivats de pollastre, hamburgueses, plats precuinats, ous i conill.

Les noves tendes serviran, a més de pollastre, ous, conill, processats de pollastre, brou, ‘nuggets’ i fins a set tipus d’hamburgueses diferents.

L’activitat del grup, radicat a Massamagrell, va ser iniciada per Luis Planes, que es dedicava a la distribució majorista de pollastres, i actualment està dirigit per la tercera generació de la família.

Fa uns trenta anys va obrir les seues primeres tendes a València, Sagunt i Montcada i va començar un procés d’expansió que aposta per la diversificació, com és el cas de l’obertura de diversos restaurants a València la matèria primera dels quals és la carn de pollastre.

‘Pollos Planes’ va registrar una facturació en 2012 de 41 milions d’euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa