Miguel i Dani arrasen en la final de la tercera ronda del Circuit Bancaixa

La quarta ronda començarà dijous que ve al trinquet de Bellreguard
28 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / Vila-real

El marcador reflecteix amb fidelitat la superioritat de la parella, ja que els dos components han completat una gran actuació. Darrere, Miguel ha aportat seguretat davant les envestides rivals i a més, ha contribuït activament en la consecució dels quinzes en explotar el seu joc d'aire. Per la seua banda, Dani ha tornat a demostrar la seua condició actual de mitger número 1 i també ha deixat palès que és el pilotari en la seua posició que millor rendeix a la pista de Vila-real.

Quant a l'equip derrotat, Cervera, Pere i Tomás II han complit en les tasques defensives però en atac han estat molt lluny del seu nivell habitual, especialment Pere i Tomás II. Els dos pilotaris han millorat un poc l’actuació en el tram final de la partida, en el qual sí s'han mostrat més encertats en la consecució del tant.
 

Gràcies a la suma de 4 nous punts, Miguel i Dani s'afermen en el primer lloc de la taula amb un total de 20 punts i assoleixen la classificació per a la fase final, en la qual es disputaran les semifinals absolutes. Per la seua banda, Cervera, Pere i Tomás II es queden com estaven, açò és, sisens amb 5 punts, i hauran de guanyar-se la passada a la següent fase en la quarta i definitiva ronda.

La quarta ronda començarà dijous que ve en el trinquet de Bellreguard. Els contendents seran l'equip d'Alcàsser de Soro III i Jesús i el representatiu de Vinalesa de Puchol II, Tato i Herrera.

next