Diari La Veu del País Valencià
Quinze testimonis declaren demà en la quarta sessió del judici contra Carlos Fabra
EFE / Castelló

La quarta sessió del judici es reprendrà a les 10 hores en la Secció Primera de l’Audiència Provincial de Castelló.

Máñez havia sigut inicialment imputada en la causa oberta en els jutjats de Nules contra Fabra, l’exdona Amparo Fernández, l’empresari Vicente Vilar i la seua exdona, Monserrat Vives, i l’exsenador del PP Miguel Prim, però finalment la seua imputació va ser sobreseguda en 2012.

El jutge va considerar llavors vàlids els arguments dels lletrats que representaven Máñez i que afirmaven que aquesta “es va limitar a atendre les peticions d’informació procedents de la resta d’imputats, principalment de Carlos Fabra, sense que rebera cap contraprestació “.

Dels 15 testimonis previstos per a demà, cinc ho faran per videoconferència, segons han informat fonts del TSJ valencià.

Entre els citats a declarar com a testimonis, a més de Máñez, figuren tècnics dels diferents departaments de la Generalitat i de diversos ministeris.

La Fiscalia Anticorrupció sol·licita per a Fabra 13 anys de presó per un delicte continuat de suborn, un delicte continuat de tràfic d’influències i quatre delictes fiscals.

La seua exesposa s’enfronta a una petició de sis anys de presó acusada d’haver comès tres delictes fiscals. Vilar i Vives estan acusats d’un delicte de tràfic d’influències pel qual es demanen quatre anys de presó per a cadascun, mentre que per a Prim se sol·licita un any de presó per un delicte continuat de tràfic d’influències.

Comparteix

Icona de pantalla completa