Diari La Veu del País Valencià
González Pons defensa Montoro que va dir que “els salaris estan pujant moderadament”
Europa Press / Madrid

En declaracions a RNE, González Pons ha subratllat que Montoro parlava basant-se en les estadístiques relatives als convenis col·lectius, tot i que ha reconegut que, una cosa són les estadístiques, una altra és la vida real i una altra és “la percepció de la gent”.

Això sí, ha subratllat que quan el Govern central puga donar per finalitzada la crisi econòmica, tot seguit haurà de reconèixer que ha estat gràcies als treballadors, als empresaris i als funcionaris que s’han “ajustat el cinturó”. “Si eixim de la crisi, que n’eixirem, ho deurem a l’esforç de milions de treballadors, de funcionaris, de persones que han sabut fer la mateixa vida amb menys recursos i aguantar l’estrebada”.

Respecte a les recomanacions de l’FMI, el dirigent popular ha afirmat que el Govern central seguirà fent reformes, però ha incidit que també “ha descartat claríssimament que calga apujar impostos”. Segons la seua opinió, el que cal fer és evitar duplicitats i retallar despeses que encara es poden retallar.

Segons la seua opinió, les reformes de l’executiu ja donen resultats i es pot dir “amb claredat” que “Mariano Rajoy és el president que va evitar que Espanya fóra intervinguda, quan tothom clamava per una intervenció”. També creu que està a punt de poder proclamar que amb Rajoy “Espanya ha deixat la recessió i ha tornat al creixement”.

Comparteix

Icona de pantalla completa