Diari La Veu del País Valencià
El Fòrum I+T 2016 d’Ontinyent tindrà com a eix la realitat virtual i la realitat augmentada
La tecnologia que revolucionarà el mercat de consum en els pròxims anys desembarca a Ontinyent, com a eix central del Fòrum i+T 2016.

El proper dia 1 de desembre se celebrarà el V Fòrum I+T Ontinyent 2016, organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent juntament amb el Clúster Nacional d’Innovació i Sostenibilitat (INNOVALL). Enguany l’eix central del Fòrum, que tindrà lloc en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, serà la realitat augmentada i la realitat virtual. Per a açò es comptarà amb la col·laboració de Innovae, empresa espanyola líder en el sector, que mostrarà els últims avanços en aquest camp.

Xavier Riba Esteve director de Innovae, l’empresa espanyola més important en realitat virtual i realitat augmentada, amb 12 anys d’experiència i més de 250 projectes realitzats, introduirà el tema amb una ponència magistral en el Fòrum. Els analistes de tot el món coincideixen a anunciar que la RV (Realitat Virtual) tindrà el mateix impacte o més que quan es va introduir la TV, la ràdio o internet en la nostra vida quotidiana, ja que canviarà la forma en què interactuem amb la informació i el contingut.

La ponència que porta per títol: “Realitat augmentada i realitat virtual, la seua aplicació empresarial”, i que impartirà Xavier Riba de Innovae en el Fòrum i+t, endinsarà als presents en aquest món i dirigirà exactament cap a l’empresa 4.0. Una ponència que transcendeix allò teòric, ja que des d’Innovae mostraran exemples reals de com les empreses estan aprofitant aquestes tecnologies en l’àmbit de la formació, el manteniment i el control de processos.

Amb aquesta iniciativa es vol donar continuïtat a l’aposta iniciada per l’Ajuntament d’Ontinyent a partir de la celebració del Fòrum i+t en 2012 per la innovació territorial. A més, aquesta cinquena edició i+T revitalitza la idea original del Fòrum com a espai de networking actiu, on empreses i empresaris han creat, any rere any, sinergies de negoci i promocionat Ontinyent com a seu innovadora.

Comparteix

Icona de pantalla completa