Diari La Veu del País Valencià
S’exposen els 10 projectes finalistes d’Ontinyent Participa
El llistat es pot consultar a www.ontinyentparticipa.es, des d’on es podran votar telemàticament del 12 al 16 de desembre les 3 propostes que es consideren més prioritàries.

Els proponents de les 10 inversions finalistes del procés “Ontinyent Participa 2017” exposaven públicament anit les idees que han plantejat per tal que siguen executades a la ciutat. En un acte presentat pel regidor coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, i la regidora de Ciutadania, Virtudes González, els ciutadans i ciutadanes que havien vist seleccionades les seues propostes per part del Consell de Ciutat, tenien ocasió de plantejar les seues idees en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, comptant amb l’oportunitat d’acompanyar les exposicions amb imatges.

El llistat de projectes finalistes inclou la realització d’actuacions de millora al riu Clariano; la redacció del projecte d’accessibilitat dels vianants entre el Cementeri i l’IES l’Estació; la creació de carrils i aparcaments bici; la millora de les instal·lacions d’AFAO; o l’adquisició del Molí Descals. La llista la completen l’execució de fases de restauració i protecció del Pont Vell; la redacció del projecte de recuperació de La Vila; l’adquisició de desfibriladors per a llocs públics; la coberta del CEIP Bonavista; o la millora del rocòdrom del poliesportiu.

Les valoracions inicials realitzades sobre estes propostes es poden consultar a la pàgina www.ontinyentparticipa.es, des d’on els veïns i veïnes podran votar telemàticament les 3 propostes que consideren més prioritàries per a la ciutat a partir de les 00:00 hores de dilluns 12 de desembre fins les 23:59 de divendres 16, podent votar-se també presencialment al Teatre Echegaray, Centre Cívic del Llombo, EPA Sant Carles, Agència de Lectura de Sant Rafel, Biblioteca de Sant Josep i a l’Ajuntament.

Comparteix

Icona de pantalla completa