Diari La Veu del País Valencià
‘Passeig literari per la Vila’ de l’IES l’Estació
El regidor coordinador de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, ha participat al lliurament de premis de la dotzena edició del premi fotogràfic “Passeig literari per la Vila d’Ontinyent” de l’IES l’Estació.

“Passeig Literari per la Vila d’Ontinyent” és un concurs organitzat pel Departament de Valencià del centre i patrocinat per l’Ajuntament, inspirat en la lectura de la novel·la “El justícia”, de l’ontinyentí Joan Torró, ambientada en l’Ontinyent del segle XVI. El cap de Departament i Cronista oficial de la ciutat d’Ontinyent, Alfred Bernabeu, és l’encarregat cada any de guiar l’alumnat de Quart d’ESO, als qual fa un passeig per la Vila d’Ontinyent, tot descobrint espais emblemàtics i carregats d’història. El primer premi enguany ha estat per a Ainoa Aragoncillo Raga, de 4t B, per una fotografia presa des del mirador.

La gala va estar conduïda pel director, Pere Vañó, i la vicedirectora, Imma Cambra, i va servir per lliurar tres reconeixements més a Mireia Campos, guanyadora del Concurs de Pastissos coordinat per l’AMPA; a Alba Vidal, recompensada per dissenyar la millor targeta de Nadal; i a Blai Ferrero, campió del mes de novembre per participar en el projecte pedagògic Puja en bici. A més, els caps d’estudis d’ESO i Batxillerat, Cati Moral i Fran Albero, respectivament, lliuraren quantitat diversos diplomes a estudiants que han destacat acadèmicament des de l’inici del curs.

Jaime Peris agraïa en nom del consistori ontinyentí la consolidació any rere any d’experiències d’aquest tipus “que comptaran sempre amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent”.

Comparteix

Icona de pantalla completa