Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent presenta la nova cara de l’estadi El Clariano
L’alcalde, el regidor d’esports i la directiva de l’Ontinyent C.F. visiten unes instal·lacions on s’ha canviat la gespa i millorat la grada després de 30 anys sense reformes

Jorge Rodríguez destaca que la inversió en mantenir i millorar l’estadi o el poliesportiu “constata una aposta real per fer d’Ontinyent una ciutat esportiva”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de renovació integral que han dotat d’una nova cara a l’estadi municipal El Clariano. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez; el regidor d’Esports, Óscar Borrell, i membres la directiva de l’Ontinyent C.F. visitaven hui l’estadi, on s’ha actuat en la grada, en estat precari després de 30 anys sense reformes, i en la renovació de la gespa artificial de l’Estadi, que havia acabat la seua vida útil i necessitava una substitució a l’estora.

Jorge Rodríguez destacava que “l’aposta per ser una ciutat esportiva s’ha de fer en fets i no sols paraules. Comptar amb unes infrastructures municipals aptes és vital, perquè altra cosa deixaria incompleta la tasca que fa la regidoria d’Esports per recolzar la pràctica esportiva i l’activitat dels clubs”, assenyalava.

Així, a les reformes realitzades a l’estadi, s’ha d’afegir la recent reforma dels vestidors del Poliesportiu amb fons “d’Ontinyent Participa” o les intervencions iniciades a la pista d’atletisme i la gespa artificial del poliesportiu, gràcies a un acord entre Universitat de València, Diputació i Ajuntament, per a una inversió total superior als 1’5 milions d’euros en infrastructures esportives al que portem de legislatura.

Des de la directiva de l’Ontinyent C.F., acudien el President, Edelmiro Ortiz, i el Secretari, Àngel Bordera, qui mostraven l’agraïment del club “a l’esforç de l’Ajuntament per executar una reforma que era molt necessària, ja que la gespa no sols havia superat el seu temps estimat de vida útil després de més d’una dècada, sinó que ho havia fet sent molt utilitzada”, apuntava.

La intervenció més important ha estat la col·locació de nova gespa artificial d’última generació, aprofitant-se per resoldre alguns problemes de desnivells i estancaments d’aigües. Quant a la grada, s’ha col·locat un total de 1000 butaques blanques i negres en representació dels colors del club. Així mateix s’ha realitzat una reforma integral de la coberta de tribuna, en la qual no s’intervenia des de fa 3 dècades, i que ara s’ha dotat d’una renovada imatge resolent els problemes de rovellament, i executant tasques de pintura.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, incidia en què en esta actuació municipal, com en totes, busquem optimitzar al màxim els recursos, i per això hem aprofitat les cadires retirades de la tribuna per ser utilitzades en la grada general, i la gespa retirada l’hem posada a la venda, quedant a hores d’ara sols el 20% a l’abast dels interessats o interessades, que poden encara posar-se en contacte amb l’Ajuntament”. Borrell tenia paraules d’agraïment per al club, els seus jugadors i cos tècnic, per la comprensió mostrada i els felicitava pels bons resultats obtinguts en la primera volta de la competició del grup VI de la Tercera Divisió.

L’Ontinyent C.F. començarà a fer ús el proper dilluns del renovat estadi per als entrenaments previs al partit que l’enfrontarà el proper 8 de gener al Novelda, quan els aficionats locals podran gaudir també de les millores executades al Clariano.

Comparteix

Icona de pantalla completa