Diari La Veu del País Valencià
El Cap d’Any Infantil i el Festival de Circ i Teatre acomiaden 2016 a Ontinyent
En la vesprada d’aquest divendres la Plaça de la Concepció s’omplirà de xiquetes i xiquets en la celebració del Cap d’Any Infantil, que enguany compta per primera vegada, amb una de les actuacions del V Festival Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent: l’espectacle fet a mida “Atrapats al 2016” a càrrec de “Teatro del contrahecho” que compta amb la participació del públic, gominoles i jocs nadalencs.

És la quarta ocasió que Ontinyent viu el Cap d’Any Infantil, una activitat que s’emmarca dins de la campanya de nadal “Ontinyent Il·lusiona” que impulsa l’Ajuntament. El Cap d’Any Infantil, en l’organització del qual col·laboren l’associació de comerciants Comerç IN i la Colla de Campaners, inclou tallers, música i xocolata amb mona per a tots i totes fins el moment en què sonen “les 12 campanades infantils” del campanar mòbil de la Colla de Campaners.

Ja dilluns, a les 18.30h i al parc de la plaça de Vicent Andrés Estellés, s’inicia el compte enrere del V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent amb Amigoo, un espectacle de Mumusic Circus que combina circ, dansa, teatre i música en viu per a repassar les vides d’un home i una dona a través de fragments d’intimitat en una travessia gestual i musical cap a la profunditat i la sinceritat. Protagonitzat per Clara Poch, Marçal Calvet i un contrabaix, el circ personal indaga a través del moviment, les acrobàcies, la música i la manipulació dels cossos i els seus objectes.

Durant la primera setmana, el V Festival de Circ i Teatre ha tret i ha atret als carrers d’Ontinyent nombrosos espectadors gràcies al bon oratge i la qualitat dels números. Per això, l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la regidora coordinadora del festival, Sayo Gandia, conviden tothom a aprofitar la setmana que ve les tres últimes cites d’una mostra que s’emmarca en la campanya “Ontinyent Il·lusiona” amb l’objectiu d’oferir cultura gratuïta i de qualitat que supose un al·licient alhora de fer les compres de nadal a la ciutat.

Amigoo:
>

Comparteix

Icona de pantalla completa