Intersindical Valenciana convoca mobilitzacions a les Administracions Públiques

El Govern de l’Estat torna a congelar els seus salaris i el de la Generalitat no deixa clar si derogarà el Decret Vela o si el substituirà per altres retallades
12 octubre 2013 01:00h

RedactaVeu / València

El personal al servei de les Administracions Públiques estan suportant quatre anys de retallades i congelacions de drets i retribucions. En 2014, el Govern de l’Estat torna a congelar els seus salaris i el de la Generalitat no deixa clar si derogarà el Decret Vela o si el substituirà per altres retallades.

Des de la Intersindical Valenciana es considera que “cal pressionar al màxim per tal que en la Mesa General prevista per al 23 d’octubre el Consell no presente una nova bateria de retallades”.

Per tot això, Intersindical Valenciana convoca a tot el personal públic de tots els sectors (Administració General de l’Estat, Administració Local, Administració de Justícia, Administració de la Generalitat, Ensenyament Públic no universitari, Universitats, Sanitat, Correus i empreses, fundacions i ens públics), a concentrar-se a les portes dels centres de treball el divendres 18 d'octubre.

Així mateix, convoca les següents manifestacions a València:

Manifestació/Concentració A
Concentració front al l’IES Lluís Vives i l’Estació del Nord, carrer Marqués de Sotelo cantó al carrer Xàtiva de València, on s’uneixen les següents manifestacions:
Direcció Provincial de l’INSS (des del carrer Bailén, 46)
Ajuntament de València (des de l’Ajuntament)
Delegació d’Hisenda (des de Guillem de Castro)
Serveis Territorials de Benestar Social i Ocupació (des de Baró de Càrcer).

Les manifestacions unides efectuaran la Manifestació des de la concentració pel carrer Colom fins la Delegació del Govern.

Manifestació/Concentració B
Ajuntament nou (Tabacalera), C/Amadeu de Savoia, C/Naturalista Rafael Cisternes, C/Misser Mascó, c/Doctor Moliner, Av. Blasco Ibáñez, Av. Suècia, C/ Misser Mascó i c/Amadeu de Savoia fins el punt d’eixida.

Manifestació/Concentració C
Plaça de Manises, C/Cavallers, Pl. de la Mare de Déu, C/ Micalet, Pl. Reina, C/ Barchilla, Pl. Arquebisbat, C/Palau, fins el número 12.


 
next