EUPV lamenta que s'adjudique la programació de ‘Nou’ abans del judici de l’ERO

Si hi ha nul·litat de l’ERO, “s’hauran de resoldre aqueixos contractes amb el pagament d’una indemnització a les empreses adjudicatàries”
12 octubre 2013 01:00h
RedactaVeu / València

El diputat d’Esquerra Unida s’ha pronunciat així després de conèixer-se aquest divendres les puntuacions tècniques de les empreses que han concorregut a l’adjudicació, així com les seues ofertes econòmiques. El consell d’administració de RTVV procedirà, una vegada baremats els punts, a l’adjudicació el dilluns 14 d’octubre, una setmana abans de l'inici previst del judici.

Sobre aquest tema, Blanco ha advertit que si el Tribunal Superior de Justícia (TSJCV) determina, "com diuen els sindicats i com  espera Esquerra Unida, la nul·litat de  l’ERO, s’hauran de resoldre aqueixos contractes amb el pagament d’una indemnització a les empreses adjudicatàries”.

El diputat ha incidit que açò podria evitar-se "simplement esperant una setmana o un mes, el temps que siga necessari". "Sinó, s’està cometent un gran error o, tal vegada, prevaricació", ha apuntat Blanco.

next