Diari La Veu del País Valencià
La Veu necessita el teu suport econòmic, agermana’t
Perquè ‘tota pedra fa paret’, LA VEU és un projecte possible econòmicament a través del micromecenatge dels agermanats. Per a complir el pla mínim de viabilitat de 120.000 € a l’any, i no dependre en exclusiva de cap institució ni de cap empresa, necessitem que del 5.104.365 d’habitants del País Valencià, 10.000 ciutadans ens donen suport amb 1 € al mes (el 0’20 % de la població); o menys ciutadans amb aportacions mensuals superiors a 1 €, com podrien ser 500 ciutadans que aportaren 20 €/ al mes (el 0’01 % de la població).

T’agermanes? Clica ací en el nou formulari d’agermanament.

És necessari el teu suport econòmic i agermanament, per fer de La Veu el diari digital del País Valencià, redactat en valencià, fet per valencians, des del i per al País Valencià, amb els clars objectius d’aconseguir la seua vertebració i el canvi social.

És necessària la teua ajuda econòmica i agermanament, perquè existisca un mitjà amb una línea editorial clara que defense la dignitat dels ciutadans i els valors del País Valencià, un mitjà situat ideològicament en l’esquerra, el progrés i el valencianisme.

És necessari el teu suport econòmic i agermanament, perquè La Veu siga un diari digital al 50 % fet des del periodisme professional (Actualitat, Territorial, temàtica) i l’altre 50 % fet des de la participació dels lectors, entitats, ajuntaments, etc. (ValenXarxa, ParticiVeu, EspaiCívic, AjuntaVeu, Xesfera, …).

És necessària la teua aportació econòmica i agermanament, per continuar editant la Veu cada dia, un mitjà que ens agermana amb la resta de territoris de llengua catalana, i que ens connecta amb el món a través d’internet.

Corre La Veu: la teua, la de tots !!

Moisès Vizcaino

Editor i coordinador del projecte laveupv.com

Comparteix

Icona de pantalla completa