Diari La Veu del País Valencià
Jorge Rodríguez rep els participants de “Majors Actius” d’Ontinyent
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut aquest dijous en el Saló de Plens més de mig centenar de veïns d’Ontinyent, que han ocupat els escons dels diputats provincials per a conèixer de primera mà el funcionament de la institució. Es tracta de participants del programa “Majors Actius” impulsat pel Govern d’Ontinyent per potenciar un envelliment actiu i saludable entre els majors de 55 anys de la ciutat.

El president i també alcalde d’Ontinyent donava la benvinguda als assistents i els explicava els diferents serveis que la Diputació té a la seua disposició i les inversions que efectua la corporació valenciana per a millorar les infrastructures i dotar les localitats de serveis fonamentals.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, explicava que amb els tres viatges culturals previstos a la programació de “Majors Actius” (9 de març, 4 de maig i 6 de juny) , a més de la seu de la Diputació, es podrà visitar el MUVIM, els palaus de l’Scala i Batlia o el Palau de la Generalitat, “edificis construïts entre els segles XV i XVII que amaguen entre els seus murs múltiples exemples d’arquitectura romànica, gòtica i barroca, espais d’interès que descobrirem acompanyats d’un guia en unes visites lúdiques i alhora culturals”. A la visita de hui, l’expedició ha assistit també a la mascletà de la Plaça de l’Ajuntament de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa