Diari La Veu del País Valencià
‘Maduresa’, el llibre, ja pot adquirir-se a les botigues de Carcaixent

Anna Oliver / Carcaixent

‘Maduresa’ és la història de la relació entre l’ Alicia, supervisora en la Caixa del Mar, entitat en crisi per l’assumpte immobiliari, i en Marc, director de sucursal que es troba, sense saber com, al mig de dos focs: la crisi econòmica-financera i el furor de la seua nova cap.

A la novel.la hi ha tot un joc de seducció de Marc i Alicia, i relata com l’erotisme (d’alt voltatge) d’aquesta relació esquitxa les relacions amb companys i companyes de treball, amb les parelles i amb la clientela. Un joc on el Marc aviat es troba en les mans d’Alicia, que el bandeja emocionalment sense cap escrúpol.

Per David Oliver, l’autor, no és la primera publicació d’aquest caire, si bé fins aleshores era més conegut pels seus escrits de temàtica política, econòmica o professional. Abans de Maduresa ha col·laborat en projectes com el d’Històries veïnals, on s’uneixen diversos autors i autores per escriure de forma col·laborativa un relat curt de literatura eròtica.

‘Maduresa’, ha rebut comentaris elogiosos tant de les lectores i lectors, com de gent relacionada amb el món de la literatura, que han dit coses com: “Fresca, tendra, femenina, insinuadora, sensual, musical, experimental … Tot un goig llegir-la […]”, dit per l’editora Dolors Pedròs. O “Perfectament construït el jocd’espills i molt esgrescadores les intrahistòries dels no-amants”, en el cas de Conxa Rovira, recent guanyadora del Premi de Literatura eròtica Vall d’Albaida. Al que cal sumar que el Celler del roure autoritzà l’ús de la imatge del vi del mateix no, tan prompte va conèixer el relat.

David Oliver

Ara a més a més, ha acabat la que podriem anomenar la continuació de Maduresa, motivat per eixos comentaris, que a més li demanaven ho fera. El titol definitiu el triaran en realitat els i les lectores que estan participant del micromecentage mitjançant la plataforma Verkami, a fi de poder sufragar les despeses d’edició, maquetació, correcció i disseny de portada d’aquest segon relat.

Comparteix

Icona de pantalla completa