Diari La Veu del País Valencià
Bocairent commemora els 25 anys de la seua biblioteca pública
El servei compleix un quart de segle compartint la màgia dels llibres i el plaer per la lectura

Bocairent iniciarà dissabte, 20 de febrer, a les 19.30 h el 25 aniversari de la biblioteca pública municipal amb la presentació de la programació commemorativa. El servei complirà el 4 de maig pròxim un quart de segle des de la seua obertura, un període marcat “per compartir amb el nostre veïnat la màgia dels llibres i el plaer per la lectura” en paraules de Xavier Molina, regidor de l’Àrea Cultura i Juvenil.

L’acte de començament del 25 aniversari comptarà amb la lectura de textos sobre el món de les biblioteques i amb diversos parlaments com el de Xavi Puertes encarregat del disseny de la nova imatge gràfica del recurs. A la cita han sigut convidats tots els regidors de Cultura del consistori des del 1991 com a responsables directes del servei.

La celebració servirà també per rellançar la biblioteca amb un nou horari ampliat des del passat 7 de gener o amb l’edició d’un butlletí trimestral titulat “Interlletra” amb les notícies i les novetats del servei així com la descripció d’un document de l’arxiu municipal. A més, l’espai comptarà a partir d’ara amb una programació cultural pròpia baix el lema “Els divendres de biblioteca” amb una periodicitat mensual que arrancarà el 4 de març amb una tertúlia literària sobre el llibre “La xiqueta que volia ser” d’Arantxa Bea.

Comparteix

Icona de pantalla completa