El Campionat d’Espanya de trial celebra la seua tercera prova a Bocairent

11 març 2016 01:00h
Un total de 113 pilots estan inscrits en el 3r Trial Vila de Bocairent que se celebrarà diumenge de matí sobre un total de 19 zones organitzat pel motoclub Nicogass amb la col·laboració de l’Àrea Ludicoesportiva del consistori. La cita és puntuable tant per al Campionat d’Espanya del qual conforma la tercera parada com per a l’autonòmic; d’aquesta forma, la localitat torna a acollir una prova del nacional tres anys després.

L’eixida i l’arribada estaran ubicades en l’avinguda de la Diputación des d’on els pilots partiran per recórrer diferents zones segons cada categoria ubicades entre el barranc de la Canaleta, el poliesportiu municipal, Massarra i sant Antoni Abat, la cantera de les Covetes dels moros, la cara exterior del barri medieval, el pont del Sant Crist, el barranc de l’Infern i els bancals dels Vilars. Aquest recorregut inclou, per tant, llocs pròxims a alguns dels monuments més emblemàtics de Bocairent el que li aporta un atractiu encara major si cal per als aficionats.
 

Del Campionat d’Espanya el nombre d’inscrits ascendeix a 88 entre les diferents categories. Així, júnior en té 9, cadets 11 i juvenils 6 en la modalitat A i 12 en la B, a més de 6 veterans i 9 fèmines entre A (7) i B (2). Finalment, TR2 comptarà amb 16 participants, TR3 amb 6 i TR4 amb 13.
 

Respecte al Campionat de Trial MotoDes de la Federació de motociclisme de la Comunitat Valenciana, els pilots apuntats en són 25 fonamentalment en TR4 de més de 40 anys amb 10 per 7 en la modalitat de TR5 (+40) i 2 en TR5. La resta de categories (TR1, TR2, TR3, TR4, juvenil i juvenil autoritzat) sumen un participant cadascuna

photo
next