Abril esdevé el mes de les paraules a Bocairent

31 març 2016 01:00h
El periodista i escriptor Xavier Aliaga obri dissabte la programació que conclourà amb la 9a Fira del llibre

Escrites, però també contades, musicades o pintades. Les paraules, en el sentit més ampli del mot, són les protagonistes de la programació cultural de Bocairent durant el mes d’abril amb diverses activitats que arrancaran aquest dissabte dia 2 amb la xarrada pronunciada pel periodista i escriptor Xavier Aliaga a la sala Joan de Joanes (20.00 h) dedicada a “El periodisme en temps de Twitter”.

Els més menuts, en concret des dels nou mesos fins als tres anys, també tindran el seu espai amb la bebeteca del 8 d’abril quan Almudena Francés narre “Contes teixits” a la Biblioteca pública municipal (17.00 a 17.45 h). A més, l’agència de lectura traurà els seus fons al carrer els matins del 9 i del 16 d’abril amb una nova edició de Biblioparc que comptarà, un any més, amb tallers infantils.
 La poesia i la música es fondran el 9 d’abril al Teatre Avenida (20.00 h) amb “Una selecció dels millors poemes de la nostra literatura” en veu de Manel Arcos, Lorena Cayuela i David Vidal acompanyats pels sons d’Albert Bertomeu. Però la màgia de les paraules també els permet ser-hi pintades com fan els membres d’Art-92 que exposaran les seues obres als balcons de la plaça de l’Ajuntament des del 10 d’abril fins el 8 de maig.

Finalment, la 9a Fira del llibre conclourà “Abril, el mes de les paraules” els dies 23 i 24 amb la presència d’escriptors per presentar les seues darreres publicacions i de diferents punts de venda en el marc de la plaça de l’Ajuntament. Com a preludi, divendres 22 tindrà lloc el lliurament de premis del 8é Concurs de cal·ligrames i del 4t Concurs de poemes objecte que romanen amb el termini obert per participar fins el 13 d’abril.

Les persones que participen activament en les diverses propostes optaran a un llibre electrònic mitjançant un bulleta que anirà sent segellada en cada activitat. D’aquesta forma, “Bocairent segueix apostant per una programació diversa que reculla manifestacions artístiques de tot tipus al voltant de les paraules”, segons el regidor de l’àrea Xavier Molina.
 
photo

 
next