Bocairent celebra aquest cap de setmana la 9a Fira del llibre

22 abril 2016 01:00h
Fins a sis escriptors presenten les seues darreres obres en la cita cultural del cap de setmana.

Les lletres seran les autèntiques protagonistes del cap de setmana del 23 i 24 d’abril a Bocairent amb la celebració de la 9a Fira del llibre a la plaça de l’Ajuntament. D’aquesta forma, punts de venda i diverses activitats inundaran l’espai de paraules en el tancament d’una programació mensual dedicada a la literatura en totes les seues manifestacions.

Un total de huit estands entre llibreries locals i d’Algemesí, Biar, Muro i Ontinyent així com entitats permetran adquirir les principals novetats editorials mentre que una altra parada acollirà les diferents propostes de dinamització. Entre aquestes, les presentacions literàries tindran un paper rellevant amb la presència de fins sis escriptors que donaran a conèixer les seues darreres obres però també hi haurà un punt d’intercanvi de llibres, la possibilitat de consultar el fons de la Biblioteca pública municipal o exposicions com la de “Paisatges de Valor” de la Universitat d’Alacant dedicada a Enric Valor i les d’obres dels concursos de cal·ligrames i de poemes objecte, els veredictes d’aquests certàmens i el lliurament de premis serviran d’aperitiu aquest divendres, 22 d’abril a les 19.00 h, de la Fira del llibre.
 




Lucía Arenas, de la mà de l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida, parlarà sobre “Majikku: Existeix...” dissabte de matí (12.30 h); la vesprada estarà dedicada a “Fer Harca. Històries medievals valencianes” de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (18.30 h) i la nit a “La passejadora de gossos” de Francesc Bodí durant un sopar literari a la cafeteria Esglai (22.00 h). Aquesta jornada, a més, inclourà tallers infantils (11.00 a 12.00 h) i una tertúlia entre lectores i lectors per conversar sobre els seus texts preferits (17.00 a 18.00 h).

Iván Brull amb “Sobre l’unicorn” serà l’autor present diumenge de matí (12.15 h) que comptarà també amb una animació lectora (10.30 a 12.00 h) i l’acte de cloenda (13.15 h) del qual prendrà part l’alumnat de l’institut amb una lectura pública. Durant el mateix, se sortejarà un xec de 150 euros per bescanviar als establiments adherits a l’Associació de comerciants i de serveis (ACiS) de Bocairent entre els qui hagen adquirits exemplars al llarg del cap de setmana així com un llibre electrònic entre els participants més dinàmics d’“Abril, el mes de les paraules” que arribarà a la seua finalització amb la 9a Fira del llibre que ocuparà la plaça de l’Ajuntament dissabte de 10.00 a 20.00 h i diumenge de 10.00 a 14.00 h.
 
photo

Descargas

next