Bocairent renova la xarxa d’aigua potable del camí de la Via

5 maig 2016 01:00h
L’empresa responsable del servei assumeix íntegrament l’actuació

L’Ajuntament de Bocairent mitjançant Egevasa, empresa responsable del servei d’aigua potable, ha començat els treballs de substitució i de millora de la xarxa que abasteix les nombroses cases de camp existents en el camí de la Via i partides adjacents com els Alborets, la Casa Blanca, les Carrasques o el mas del Cego, entre altres. L’actuació pretén renovar “unes instal·lacions envellides i insuficients per acabar amb les fuites i les avaries constants que interrompen el subministrament de forma continuada i generen una pèrdua del 50% del cabdal que circula per les canonades”, segons fonts municipals.

El projecte executarà una instal·lació totalment nova amb una major capacitat que assegure el subministrament actual i les necessitats de futur al mateix temps que també seran renovades les escomeses i s’instal·laran vàlvules de tall i boques d’incendi. Els trams substituïts superaran els dos quilòmetres de canonades i es concentraran en aquells punts més conflictius a partir de l’anàlisi de les intervencions de manteniment realitzades en els últims anys; d’aquesta forma, l’actuació afectarà a la meitat aproximadament de tota la xarxa de l’àrea.

El cost de la intervenció, que supera els 115.000 euros, serà assumit íntegrament per Egevasa. Els treballs van començar a finals d’abril i tenen una durada prevista de dos mesos per la qual cosa estaran enllestits per a l’inici de la temporada d’estiueig en la zona.
 
photo
  
next