Diari La Veu del País Valencià
Bocairent – Programa 23 i 24 de juliol
En l’àmbit cultural i festiu, el cap de setmana arriba carregat d’activitat a Bocairent. Així, divendres hi haurà possibilitat tant d’aprendre ritmes llatins de la mà de Jesús Condés en la primera vesprada de ball del programa ‘Refresca’t amb la cultura’ (20.00 h, parc de Cervantes) com de ‘passejar per la pedra viva’ en una ruta nocturna a alguns dels principals recursos turístics de la població (23.00 h des de la plaça de l’Ajuntament).
A la concentració contra la violència masclista, dissabte de vesprada se sumarà la proclamació de les festes d’estiu a sant Agustí (20.00 h al Patronat). L’acte, presentat per Blanca Castelló, comptarà amb l’etnòleg ontinyentí Sergi Gómez com a mantenidor. Igualment, el club ciclista realitzarà una marxa nocturna amb bici (20.00 h des del parc de l’Estació) dins de les jornades esportives d’estiu mentre que el parc de la Derrota (21.30 h) acollirà el primer Bekirent Rap integrat en les propostes de l’‘Estiu jove’.
Finalment, la plaça de bous servirà diumenge (20.00 h) d’escenari a un concert d’òpera i de sarsuela a benefici de l’Associació per a la lluita contra la leucèmia de la Comunitat Valenciana (Asleuval). La soprano Mari Carmen Fortea, el tenor Javier Palacios, el violinista Jaime Mingarro i el pianista José Madrid actuaran en una cita que compta també amb fila zero.

Comparteix

Icona de pantalla completa