Augmenta en diversió la piscina municipal de Bocairent

5 agost 2016 01:00h
Activitats lúdiques animen els matins dins de l’Estiu jove.

Els dijous d’agost són ben divertits a la piscina municipal de Bocairent amb els ‘piscimatins’ preparats pel Consell municipal de la Joventut dins de la programació ‘Estiu jove’. Així, jocs d’aigua, de taula i gegants s’aniran succeint setmana rere setmana fins el dia 18 per omplir les instal·lacions “d’animació per als més menuts de forma que complementen l’experiència del bany”, segons Xavier Molina, regidor de l’Àrea Cultural i Juvenil.

Cap de setmana

El cap de setmana compta amb diverses propostes per animar el veïnat i els visitants de Bocairent. Així, aquest divendres la programació començarà a les 20.00 h al parc dels Vilars amb una nova vesprada de ball de la mà de Jesús Condés dedicada en aquesta ocasió als balls de saló. Per la nit, a les 23.00 h, partirà des de la plaça de l’Ajuntament una ‘passejada pels camins d’aigua al barri musulmà’ dins de les visites nocturnes del programa ‘Refresca’t amb la cultura’.
 

Un taller infantil amb fang a càrrec d’Isabel Canales i Cantó ocuparà dissabte de matí a les 11.30 h el mercat municipal per acompanyar les compres en els diferents punts de venda instal·lats. El 20 Sopar de les paelles tancarà a les 22.00 h a la plaça de l’Ajuntament la festa del panellet de l’Associació de Moros i cristians a sant Blai que marca el mig any fester. A més, els més joves comptaran amb servei d’autobús per a acudir a la revetlla d’Alfafara, un servei que compta ja amb totes les places reservades.

photo
 
next