Diari La Veu del País Valencià
El jazz tanca les nits musicals de Bocairent
El cap de setmana compta amb diverses activitats així com la festivitat del barri de la Mare de Déu d’Agost.
Després de la veu i la guitarra de Rafa Xambó junt al piano de Salva Vázquez, i de la música de cinema interpretada pel grup Vila Ensemble, el jazz serà l’encarregat de tancar el cicle ‘Nits musicals’ de Bocairent aquest divendres, 12 d’agost, a les 23.00 h a la placeta de Sant Vicent. La interpretació està a càrrec de Jesús Núñez amb el saxo alt i de Marc Puertes amb el saxo tenor de la mà de l’Associació unió musical de Bocairent.
Per tant, la música serà l’encarregada d’obrir un intens cap de setmana a la població de la Vall d’Albaida que estarà marcada per la celebració de la festivitat de la Mare de Déu d’Agost al seu barri en el nucli medieval. La placeta de Sant Vicent es convertirà, de nou, en el centre de les activitats amb el sopar popular seguit de correfocs de dissabte a la nit així com de l’esmorzar de diumenge de matí (després de la missa i de la processó) i de les activitats de la vesprada que continuaran dilluns.
Per una altra banda, la programació municipal es completarà dissabte de vesprada amb una sessió de multiaventura amb ràpel, escalada i pont tirolés, i amb una sessió de cinema diumenge a la nit quan es projectarà la pel·lícula ‘Perdiendo el norte’ al parc dels Vilars. A més, el pont festiu oferirà les últimes oportunitats per contemplar l’exposició del 23 Concurs de fotografia ‘Bocairent i el seu entorn’ al museu municipal ‘Antonio Ferri’ així com per tastar els ‘mossets de plaer’ preparats pels hostalers locals en la sisena edició del programa de tapes.

Comparteix

Icona de pantalla completa