Diari La Veu del País Valencià
Bocairent agraeix la tasca de les germanes salesianes en el seu comiat
La Congregació deixa la gestió de la residència de la 3a edat per “falta de personal”.

L’Ajuntament de Bocairent va agrair aquest divendres, 12 d’agost, la tasca desenvolupada per la Congregació de les Germanes Salesianes del Sagrat Cor de Jesús durant quasi cinquanta anys en la residència de la 3a edat municipal. L’orde abandonarà dimarts pròxim la gestió del centre “per falta de personal” segons van anunciar a l’equip de govern en juny en una missiva en la que apuntaven que prenien la decisió “a pesar nostre, per ser-hi el poble natal de la nostra fundadora la beata Pietat de la Creu, i després de cremar-hi totes les possibilitats al nostre abast”.

Durant un acte senzill, els usuaris del centre van lliurar un muntatge fotogràfic relatiu a les celebracions i als espais més emblemàtics de la població a sor Eloísa i a sor Anselma com a últimes monges de l’ordre a un espai on han romàs des del 1969. Igualment, sengles residents van manifestar la seua gratitud pel tractament rebut.

Per la seua banda, la corporació municipal va fer entrega d’una placa d’agraïment per tota la llavor desenvolupada en el centre assistencial mentre que en els seus parlaments tant la regidora de l’Àrea Sociosanitària, Begoña Perigüell, com el primer tinent d’Alcaldia, José M. Beneyto, van ressaltar el ‘caliu’ atorgat als residents en el dia a dia al mateix temps que apuntaven que “Bocairent sempre serà la vostra casa”. Amb l’absència del primer edil Josep-Vicent Ferre per motius laborals, van estar presents també la 2a i el 3r tinent d’Alcaldia, Noelia Vañó i Xavier Molina, així com Lola Francés, del grup municipal de Compromís, i Toni Belda, del PP.

Comparteix

Icona de pantalla completa