Diari La Veu del País Valencià
Bocairent completa la programació de les festes d’estiu amb rondallaires
‘Sant Agustí de conte’ suma més de 200 espectadors en tres sessions.

Els rondallaires van completar la setmana passada les festes d’estiu de Bocairent amb el programa ‘Sant Agustí de conte’ impulsat per la Regidoria de Cultura i Joventut amb la col·laboració de la junta de majorals. D’aquesta forma, la plaça de Julián Herrero va acollir del 24 al 26 d’agost tres narradors d’històries que van atraure més de 200 espectadors.

Contes per al nou mil·lenni va posar en escena els seus ‘Contes de la bona sort’ per obrir la principal novetat del programa festiu de sant Agustí d’enguany. A l’endemà, Espai Idees creatives va acostar a un nombrós públic familiar ‘El desig’ mentre que divendres El gran Jordiet va tancar la proposta amb les seues narracions.

“Dinamitzar les vesprades de les festes d’estiu amb una proposta cultural per a tots els públics però eminentment el familiar” era l’objectiu d’aquesta iniciativa, en paraules del responsable municipal, Xavier Molina. A més, el regidor de Cultura i Joventut destaca “la bona acollida del programa de rondallaires amb una afluència massiva d’espectadors en cada sessió així com la implicació dels més menuts a l’hora de col·laborar amb l’escenificació dels relats”; igualment, Molina agraeix la col·laboració de la junta de majorals de sant Agustí i la seua disposició a incloure aquesta proposta dins de la programació de les festes d’estiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa