Eugeni Alemany tanca la programació cultural i juvenil de l’estiu a Bocairent

8 setembre 2016 01:00h
Dissabte se celebra també la 1a Marató de fotografia jove

L’Estiu jove i la iniciativa ‘Refresca’t amb la Cultura’ que han acompanyat el veïnat i els visitants de Bocairent des de juliol finalitzaran aquest dissabte, 10 de setembre, amb un gran acte de cloenda protagonitzat per Eugeni Alemany que tindrà lloc al parc dels Vilars a les 23.00 h. El ‘guionista, comediant i agitador’, com s’autodefineix, escenificarà el seu monòleg ‘En persona guanye’. Alemany és conegut tant per la seua trajectòria televisiva (com a presentador de ‘Trau la llengua’ a Canal 9 i com a reporter de ‘Caiga quien caiga’ a Telecinco) com pel seu dinamisme en mitjans socials amb campanyes tan conegudes com la reivindicació d’un ‘emoji’ per a la paella o la dedicada a nadar amb melons.

No obstant això, la programació impulsada pel Consell municipal de la Joventut comptarà amb una altra proposta dissabte mateix. Així, a les 9.00 h arrancarà la 1a Marató de fotografia jove destinada a professionals o aficionats entre 16 i 35 anys.

Després de formalitzar la inscripció al museu municipal ‘Antonio Ferri’, els participants tindran de 10.30 a 14.00 h per captar amb les seues màquines les instantànies que presenten a concurs a partir de les tres opcions que determine un sorteig públic sobre diferents aspectes relacionats amb Bocairent. Cada fotògraf podrà lliurar un màxim de tres imatges descarregades directament des de la càmera i optaran als 150 euros del primer premi o als 75 euros amb què està dotat el segon guardó.

photo
 

Descargas

next