Bocairent celebra el Dia internacional de la Biblioteca

21 octubre 2016 01:00h
Del 24 al 28 d’octubre, l’espai comptarà amb sis activitats.
 
Amb motiu del Dia internacional de la Biblioteca que se celebra aquest dilluns, 24 d’octubre, la Regidoria de Cultura de Bocairent ha preparat una programació especial que compta amb sis activitats a desenvolupar íntegrament en l’espai de lectura. Els actes arrancaran el 24 mateix amb una animació lectora ‘per a familiars compromesos’ preparada per Clarió Recursos Ludicoeducatius. Per la seua banda, Almudena Francés oferirà dimarts dues sessions de contacontes, la primera destinada a l’alumnat de 3r d’ESO i la segona oberta a tots els menuts a partir de 1r de Primària.
 
Dijous serà el torn per als aficionats a les novel·les de Dolores Redondo que conformen la trilogia del Baztan mentre que divendres reserva sorpreses a aquells que empren el préstec a la biblioteca pública de Bocairent. A més, durant tota la setmana es podrà votar la millor proposta d’eslògan per al foment de la lectura arran del certamen convocat a l’efecte per la Regidoria de Cultura.
 

 
D’aquesta forma, Bocairent continua commemorant el 25 aniversari de la biblioteca pública municipal “un recurs que volem viu, útil i ple d’activitat, de lectors i de publicacions”, segons el regidor Xavier Molina. Així, el consistori ve dinamitzant l’espai durant l’últim any amb diverses programacions com els ‘Divendres de biblioteca’ o ‘Lletres al carrer’ sense deixar de banda l’edició d’un butlletí informatiu trimestral o la reorganització de l’horari d’atenció al públic “en una aposta clara i decidida per fomentar una agència de lectura atractiva per a tot el veïnat del nostre poble”, com conclou Molina.

photo
next