Diari La Veu del País Valencià
Bocairent acull l’acte de clausura del circuit Xitxarra Trail del 2016
La tercera edició compta amb 1.421 participants en les nou proves programades.

Nou proves. 1.421 participants. 50 clubs implicats. El 3r Circuit Xitxarra Trail va fer balanç de l’edició del 2016 dissabte passat, 3 de desembre, al teatre Avenida de Bocairent amb l’acte de cloenda que va servir per lliurar els premis als guanyadors de les diferents categories així com per reconèixer els 26 atletes que van prendre part de totes les curses i els 108 que ho van fer en més de sis en un acte que va comptar també amb la participació de la gimnasta Alba Pastor Silvestre.

Emili Sellés (CA Marathon Crevillent), Antonio Pérez Verdú (CEM Les llebres de Muro) i Vicente Gandia Soriano (Trivici Team) van coronar la classificació general masculina mentre que Mari Tamarit Galisteo (Club Komando Trail), Roser Nicolau Picó (Club Triatlón Xixona) i Gloria Company Tomás (Peña El coyote) ho feien en la femenina. Entre els participants de Bocairent, va destacar Josep Vañó Bodí com a campió de la categoria promeses masculina i setena posició absoluta.

El circuit va arrancar el 13 de març amb la 9a Pujada a la penya el Frare de Muro per a acabar el 27 de novembre amb la 6a Mitja marató de muntanya serra de la Peña Rubia de Villena després de passar-hi també per Cocentaina, Banyeres de Mariola, Turballos, Beneixama, Alcoi, Bocairent i Agres.