Diari La Veu del País Valencià
Bocairent imparteix un curs sobre l’ús del desfibril·lador municipal
Una vintena de persones es forma per a casos d’urgència

Un total de 19 persones entre personal municipal i representants de la Policia local, de Protecció civil i dels clubs de Bocairent van participar el cap de setmana passat, divendres 9 de desembre i dissabte 10, en un curs d’onze hores de durada per a conèixer el funcionament del nou desfibril·lador municipal donat per la fundació laCaixa.

La formació, realitzada per un membre de l’agrupació de la Creu roja de Banyeres de Mariola, va incidir en la realització de les pràctiques de respiració cardiopulmonar ajudats de l’aparell com a primera intervenció d’urgència en cas de necessitat fins l’arribada dels serveis sanitaris.

Així doncs, les sessions van aprofundir en les bones pràctiques i en allò que cal evitar; per això, la regidora de l’Àrea Ludicoesportiva, M. Luz Pascual, va destacar “la importància de comptar amb unes nocions bàsiques per poder reaccionar ràpidament amb l’objectiu, ni més ni menys, que de salvar vides”.

Igualment, Pascual va agrair “l’interés de tots els participants” que van manifestar la necessitat de seguir aprofundint en aquests coneixements.

Comparteix

Icona de pantalla completa