Diari La Veu del País Valencià
Bocairent potencia la programació juvenil del Nadal
Un concert d’Andreu Valor i la celebració de Cap d’Any amb l’home dels nassos i les campanades, entre les novetats.

Sense pauses. Així és la programació de la segona edició del Nadal Jove dissenyada i impulsada pel Consell municipal de la Joventut de Bocairent amb el patrocini de l’Àrea Cultural i Juvenil de l’Ajuntament. En total, seran quinze les propostes que es duran a terme a partir d’aquest dissabte, 17 de desembre, amb la primera cita prèvia que com el concert d’Andreu Valor del dia 23 anticiparan les activitats diàries que es desenvoluparan des del dia 26 fins el 5 de gener.

La iniciativa manté propostes de l’edició anterior com diversos tallers i competicions així com el viatge a Expojove o els inflables del matí de la vinguda dels Reis d’Orient per donar la benvinguda a l’any nou. No obstant això, el regidor Xavier Molina apunta “novetats importants per tal d’aprofundir en la varietat d’accions programades i així poder-hi abastar el major nombre de participants possible”. De fet, les diferents activitats s’estructuren en tres franges d’edat com són xiquets (fins els 11 anys), adolescents (entre 12 i 16 anys) i joves (a partir de 16 anys).

El concert d’Andreu Valor al bar de la Joventut amb taquilla inversa, açò és, el preu de l’entrada el fixarà cada assistent o el cinema són les principals novetats culturals de la programació. A més, en un àmbit més lúdic, destacarà la vespra de Cap d’Any amb un matí que arrancarà a la sala Joan de Joanes per a buscar el popular ‘home dels nassos’ mitjançant un taller i una cercavila mentre que per la nit hi haurà animació musical a la plaça de l’Ajuntament per a les campanades i el lliurament de bosses de cotilló per als primers cent participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa