Comença el projecte de la nova rotonda en la CV-81 a Bocairent

21 març 2017 01:00h
Evitar creuar tot el sector 3 del polígon industrial el Regadiu per a arribar a les indústries més occidentals o eludir l’accés per camins rurals són els principals motius pels quals l’equip de govern de l’Ajuntament de Bocairent va sol·licitar recentment la creació d’una rotonda en el punt quilomètric 16,9 de la CV-81.

Ara, la Conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del territori acaba de traure a licitació la redacció del projecte constructiu que ha d’estar finalitzat, junt a altres cinc propostes, en quinze mesos; després dels quals ja es procediria a l’adjudicació i a l’execució de l’obra.

La infraestructura substituiria la rotonda partida actual situada en el tram entre Bocairent i Banyeres de Mariola i permetria habilitar un nou accés al polígon industrial el Regadiu a l’altura de l’empresa de subministraments Suntex. D’aquesta forma, la intersecció “guanyaria en utilitat i, sobretot, en seguretat”, segons l’alcalde Josep-Vicent Ferre; per tant, agraeix l’interés mostrat per la Conselleria presidida per M. José Salvador alhora que l’emplaça a dur endavant un projecte “absolutament necessari” per a les nostres indústries.

photo
next