Diari La Veu del País Valencià
La VI edició de la Ruta dels Monestirs donarà inici aquest diumenge
RedactaVeu / Alzira.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira organitza, per sisè any consecutiu, la celebració de la Ruta dels Monestirs – El Pas del Pobre. Enguany com a novetat s’ofereix, únicament, en dues jornades per a visitar els cinc monestirs que la componen amb autobús, en què suposa la III edició amb autobús de la Ruta, després de reprendre les celebrades els anys 2008 i 2009.

Aquesta edició està prevista en sengles jornades dominicals, el 20 d’octubre i el 17 de novembre. Se centra en les visites guiades culturals a: Gandia, amb la Col·legiata i el Palau dels Borja; el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, a Alfauir; el convent de Corpus Christi i l’ermita de la Consolació, a Llutxent; en la segona jornada, es visitarà el Paratge Natural Municipal de la Murta i l’antic Monestir Gerònim de Nostra Senyora de la Murta; els de la Mare de Déu d’Aigües Vives en La Barraca i de Santa Maria de la Valldigna en Simat; i es conclourà en el centre històric d’Alzira.

Per a una adequada organització, es fixa un termini d’inscripció al Museu Municipal d’Alzira, fins al divendres 18 d’octubre, així com el preu de 20€ per a cadascuna de les jornades.

Per a més informació:

Museu Municipal (C/ Sant Roc, 16; [email protected]; tel. 962 017 649)

Oficina Tourist Info Alzira (Pl. Reyno s/n; [email protected]; tel. 962 419 551).

Comparteix

Icona de pantalla completa