Diari La Veu del País Valencià
Jazz, percussió i l’origen dels sons per al 2on cap de setmana d’ULTRASONS
RedactaVeu / L’Alcora.

Aquest divendres ULTRASONS 2013 reprèn les actuacions després d’un cap de setmana molt intens, és el que tenen els maratons encara que siguen de caràcter musical. Al primer cap de setmana vàrem gaudir, i molt, amb Aipes&Go, Los Pollos Hermanos, La Punzada del Guajiro, Albert Sanz & Rogério Campas, EarDrum i la Groove Session.

El 18 d’octubre el Museu de Ceràmica de l’Alcora és el lloc escollit per a celebrar el 5è aniversari del festival amb un salt de mils de milers d’anys. A les 20 hores tindrà lloc un acte on es passarà de la conferencia, a càrrec de Pablo Medina, sobre la comprensió dels sons durant les primeres passes de la humanitat a la música contemporània del recital de percussió de David Moliner.

I per al dissabte, 19 d’octubre, una jornada plena de jazz on ULTRASONS torna al centre de gravetat del festival, el Saló Gòtic de Casa de la Música. Per l’escenari del Saló Gòtic passarà una de les figures més importants del jazz nacional i podríem dir que un dels ‘fundadors espirituals’ del festival, Ramon Cardo, músic que ha desenvolupat activitat en totes les vessants de la música: instrumentista, director, pedagog, compositor,… Podrem escoltar a Ramon acompanyat per quatre amics a les 20 hores I per la nit, el combo de jazz del centre de música moderna ‘TheSession’ de Borriana, The Session Jazz Band, i desprès Jam Session.

David Moliner

Diversitat estilística, promoció de noves propostes i dinamització cultural, objectius del festival ULTRASONS que són possibles gràcies a l’organització de l’Associació Juvenil JDB, el patrocini de la Caixa Rural, l’ajuda de l’Ajuntament de l’Alcora i la col·laboració del Pub Manhattan, la pizzeria La Gioconda, la tenda Musical l’Alcalatén, el Pub Cassette29, la Panaderia Albero i la cafeteria Deu Minuts.

Més informació sobre el festival, grups, llocs i horaris ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa