Diari La Veu del País Valencià
“Aquest aeroport és una ruïna”
RedactaVeu / València

Segons ha anunciat Marco, el Consell “ha avançat en la licitació”. “De les seues paraules sembla desprendre’s que la subsanació dels defectes de l’Aeroport de Castelló haurà de córrer a càrrec de l’empresa”, ha precisat el diputat i portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, qui ha recordat que “encara falten permisos i diversos tràmits perquè AENA done el vist i plau a l’obertura”.

“Han contractat una nova consultora, d’un exministre del PP, perquè no tenen ni la més remota idea de què fer amb l’aeroport ni com posar-lo en marxa”, ha afegit Torró qui també destaca que “després de donar innombrables dates d’obertura pareix que, finalment, el Consell ha renunciat a determinar una data exacta”.

El diputat d’esquerres ha acusat Carlos Fabra de signar un “contracte ruïnós per a les arques públiques que beneficiava enormement la concessionària, que a més carregava quasi totes les despeses a l’erari públic mentre que els guanys eren per a la consultora Conaer”.

Finalment, el Consell va trencar el contracte de manera unilateral i la concessionària va portar a judici la Generalitat.

“A poc a poc ens assabentaem dels desgavells que el Consell i Aerocas han estat realitzant a l’Aeroport de Castelló en matèria de contractes amb empreses externes”, assenyala Torró, qui critica que ens trobem davant una “gestió absolutament fora de context de crisi econòmica”.

“En 2011 es van pactar 1.150.000 euros per a la promoció de l’aeroport”, postil·la el parlamentari d’esquerres.

Comparteix

Icona de pantalla completa