Diari La Veu del País Valencià
Fabra assegura que no inclourà cap imputat per corrupció a les llistes del PP
ACN / Burjassot

El cap del Consell ha dit que no és propietari de les actes dels diputats i regidors però que cal “donar confiança als ciutadans” i que en aquest sentit evitarà que els imputats per corrupció ocupen llocs a les llistes electorals del PP. Fabra també ha reclamat més rapidesa a la justícia per esclarir els casos pendents.

El president valencià ha defensat un pacte amb la resta de formacions polítiques per evitar que incloguen imputats a les seues llistes electorals. Preguntat sobre les informacions de la presumpta comptabilitat paral·lela amb què el PP de Camps hauria pagat actes electorals, Alberto Fabra ha reiterat que la seua formació no té doble comptabilitat “ni des que estic jo ni abans” i ha dit que els jutges han de ser els que determinen si n’ha existit.

Sobre les eleccions de 2015, Alberto Fabra ha dit que els sondejos que assenyalen que el PP perdria la majoria absoluta al País Valencià reflecteixen el malestar dels ciutadans amb la classe política. Sobre una possible coalició d’esquerres, Fabra ha afegit que no té “cap dubte que tots s’ajuntaran en contra del PP” i ha assenyalat que li resulta “molt difícil entendre que el projecte de govern d’alguns siga que altres no governen”.

En qualsevol cas, ha dit que treballarà perquè el PP continue tenint majoria absoluta.

En relació amb el finançament, Alberto Fabra ha dit que el debat no és entre Catalunya i Madrid sinó que el PP ha de buscar “un model amb el qual tots els espanyols tinguen els mateixos drets”. Fabra també ha insistit en la idea de rebutjar el plantejament de la presidenta del PPC Alícia Sánchez Camacho de buscar un model singular per a Catalunya i ha reiterat que no està a favor dels acords bilaterals.

Comparteix

Icona de pantalla completa