Diari La Veu del País Valencià
EU no assistirà a la presentació de l’acord de la societat civil anunciat per Fabra

RedactaVeu / València

La síndica d’EUPV en Les Corts, Marga Sanz, ha manifestat que l’acord “no és més que la plasmació del desesperat intent per disfressar davant l’opinió pública allò que no existeix. No existeix ni el consens ni tal acord anunciat amb pólvora de rei fa 10 mesos per Fabra. No estem disposats, des d’EUPV, a acudir divendres a aquest acte que no és més que una pantomima i que el PP vol utilitzar per a donar-se un bany d’afalacs, després d’haver-se sotmés totalment a Rajoy i no haver fet res per defensar davant el Govern els interessos dels valencians i valencianes.

Darrere d’aquest acte no hi ha res, ni el suport de la societat civil, ni per descomptat fets ni accions que sustenten un acord. No hi hagut consens ni voluntat negociadora, com hui mateix hem vist en el plenari”, critica.

Sanz assegura que Fabra “arriba a la presentació d’aquest acte absolutament acabat com a president i vestit, com en el conte, amb el tratge nou de l’emperador, és a dir, amb res. Després de mesos d’intentar aconseguir el suport de la societat civil, arriba nu, sense suports i pretenent que l’aplaudim”.

La dirigent d’esquerres ha recordat que aquest acte “ens avergonyeix, perquè està fet amb clara intencionalitat d’utilitzar propagandísticament aquells que s’adherisquen al suposat pseudoacord. La realitat és una altra, és la d’aquest matí en Les Corts, quan en el punt per defensar una millora en el finançament, el PP actua com un triler i fuig del consens i la negociació. Eixa és la veritable realitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa