L'Ajuntament de la Nucia retira els cartells d'una manifestació veïnal

Els veïns han convocat una concentració contra la pujada de taxes i impostos municipals, que se celebrarà el proper dissabte 19 d’octubre
17 octubre 2013 01:00h
Redactaveu / La Nucia

L’Associació de Veïns de la Nucia ha denunciat la retirada, per part de l’ajuntament, dels cartells de paper, així com de les pancartes que el col·lectiu veïnal havia penjat pel municipi, amb la finalitat de donar a conéixer la manifestació contra la pujada de taxes i impostos municipals, que se celebrarà el proper dissabte 19 d’octubre.

I és que, com així han explicat des de l'associació, operaris de l’ajuntament “complint ordres de l’equip de govern del PP” han procedit a retirar dels carrers “a les façanes, inclosos aparadors de comerços privats” els cartells en què s’informa tant de l’horari de la manifestació, com de les raons que han mogut els veïns de la Nucia a convocar aquest acte reivindicatiu.

Des de l’associació, s’ha denunciat també la retirada per part de les brigades de l’ajuntament de dues pancartes informatives. Una situada a la carretera de Benidorm i altra en l’eixida del municipi, a la redona de la Urbanització Panorama.

Per a l’associació, l’actitud de l’alcalde Bernabé Cano “és impròpia de qui es suposa que deu estar amb els veïns, a qui ha d’escoltar. En canvi, ens trobem amb un alcalde antidemocràtic, l’únic objectiu del qual és silenciar a qui vivim en el poble i tenim tot el dret del món a manifestar-nos contra allò que no estiguem d’acord”.

Els veïns han lamentat que l’alcalde utilitze el consistori com un “ranxo on fa i desfà al seu parer, mirant sols l’interés del seu partit i de la seua persona, i no el de la ciutadania” afegint que “si diu tindre el suport del 70% dels veïns ¿per què li preocupa que ens manifestem?”.
 

L’Associació de Veïns de la Nucia ha fet una crida perquè el veïnat de la població secunde la iniciativa, on recalca que “aquestes eixides de to de l’alcalde ens fan més forts, més visibles i aporta més valor a una reivindicació amb la qual eixim guanyant tots els veïns”.

Imatges facilitades per l'Associació de Veïns de la Nucia.

next