Diari La Veu del País Valencià
L’oposició qualifica de festa de Halloween l’acte de l’Acord per a la societat civil
ACN / València

L’acte ha estat convocat pel mateix president Fabra que ha fet una crida a tot el poble valencià “a adherir-se a aquest gran acord per un millor futur de la Comunitat Valenciana” i ha remarcat que els protagonistes seran els agents de la societat civil valenciana “que cada dia treballen per millorar aquesta terra i consolidar la marca Comunitat Valenciana ací i fora de les nostres fronteres”.



“No hi haurà cap festa de Halloween sinó una festa de la societat valenciana”, ha assenyalat aquest dijous el president valencià durant la sessió de control a les Corts Valencianes.

Alberto Fabra responia així a les crítiques del portaveu en funcions del PSPV, Rafael Rubio, que qualificava l’acte de “festa de Halloween”. En una mateixa línia, el diputat socialista Francisco Toledo ha dit que Fabra hauria de fer la festa a Madrid i la diputada Carmen Ninet ha dit que “no és època de frivolitats amb nits màgiques amb Cristina Tàrrega com a representant de valencianitat”. 



Des de la coalició Compromís, el seu síndic Enric Morera ha qualificat l’acte de “festival” i ha assenyalat que “de societat civil hi ha ben poca”.

En una línia semblant, el diputat de Compromís, Juan Ponce, ha lamentat que Fabra “canvie sindicats per Cristina Tàrrega”. Els grups de l’oposició ja han anunciat que no acudiran a l’acte mentre que les cinc universitats públiques valencians tampoc hi assistiran, com els sindicats UGT del País Valencià i Comissions Obreres del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa